IMG_4797.JPG (1)

STØTTE TIL OCEANS OF HOPE

OoH Jul 14, 2017, by Mikkel Anthonisen
Siden sidste sæson i 2016 begynder der at komme gang i fundraisingen til udviklingen af Oceans of Hope sådan, at sæsonen 2017 bliver med endnu flere aktiviteter end året før.

 

Donationer

Uden penge går det jo ikke. Det er på bestyrelsens vegne derfor en stor glæde at kunne takke de mange, der har bidraget til, at vi i sæsonen 2017 har mulighed for at afvikle endnu flere aktiviteter. Vi har fået nogle midler fra to fonde og nogle private donatorer, hvoraf de fleste ønsker at være anonyme. Men jeg har fået lov offentligt at takke DET ARNSTEDTSKE FAMILIEFOND for bevilling af 30.000 kr til støtte til Oceans of Hope. Sammen med de øvrige donationer betyder det, at vi i bestyrelsen kan konstatere, at vores økonomi er velkonsolideret helt frem til og med næste år i forhold til nuværende aktivitetsniveau, hvor alt arbejde foregår på frivilligt basis. Vigtige bidrag til vores forening har også været de mange af jer, der har doneret penge til vores Betternow-kampagne forgange vinter, tak!

Firmamedlemskab

Vores første firmamedlemskab er kommet i hus. Det er Firmaet Nordija A/S med administrerende direktør Thomas Christensen i spidsen, som har tegnet det store medlemskab til 50.000 kr for denne sæson. Thomas begrunder firmaets medlemskab med følgende udtalelse:

"For Nordija har det været naturligt fortsat at støtte projektet ved at tegne medlemskab i Sailing Sclerosis Fonden. Oceans of Hope er et vigtigt og inspirerende initiativ med et stærkt budskab, som fortjener støtte og opbakning til deres rejser verden over. I Nordija kan vi i høj grad spejle os i projektets værdier og eventyrlyst, som entreprenører og mennesker”.

 

Thomas er kendt af de fleste i Oceans of Hope, da han lige siden starten af projektet har været med, ligesom Nordija tidligere har støttet os. Thomas sejlede også som vikarstyrmand fra Tonga til New Zealand på jordomsejlingen. Tak til Nordija for jeres medlemskab, vi glæder os til at se jer på havnen og til at invitere jer ud at sejle på Sundet i Oceans of Hope.

Alt i alt kan vi med glæde konstatere, at vi også økonomisk er i en positiv udvikling. På aktivitetssiden har vi allerede afholdt vores havnefest Oceans of Hope - Sejlads for Alle i samarbejde med Sejlerne fra Oure og med markering af samarbejdsønske med nye grupper, indtil videre Kræftværket, Det Sociale Netværk, Veteranerne udover naturligvis vores gamle venner fra Scleroseforeningen. Også Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Dansk Sejlunion var med på dagen for at udtrykke deres ønske om samarbejde fremover. Den efterfølgende tur til Anholt og retur var en god start på sæsonen med hård vind op til kuling fra vest, som mindede os alle om, hvilken fantastisk båd, Oceans of Hope er. Hun har nu været på værft og fået en god overhaling sammen med Mr. Perkins. Så nu er hun og han helt klar til at tage imod alle de mange tidligere MS-crew fra jordomsejlingen, som deltager i Oceans of Hope Around Denmark Classic 2017 fra d. 15. juli til d. 13. august. I sensommeren og efteråret kommer der yderligere aktiviteter. Det kommer I til at høre mere om i andre blogs.

 

GOD SOMMER OG TAK

 

#WeAreOceansofHope

This article was written by

Mikkel Anthonisen

Founder, doctor and skipper