Mikkel and Patty on top of boom

2 dage for fulde sejl, hvor heldig har man lov at være?

Aug 16, 2018, by Iben Skydt

Tirsdag sagde vi farvel til Læsø og satte kursen mod den svenske skærgård. Storsejl, yankie, stagsejl, solskin, god vind og lutter glade ansigter, der af og til skiftede udtryk, når nogen faldt i søvn.

Mikkel i kabyssen, duften af stegte makreller og aftensmad i cockpittet. Ankomst til Sverige i skumringen og en ankerplads i skærgården. Dagen sluttede med Thilde og Mathis, der svømmede rundt i mørket med morild lysende i vandet omkring dem – en helt igennem fantastisk dag, der endnu en gang fylder mig med taknemmelighed over at være en del af Oceans of Hope og en stor taknemmelighed til Mikkel for at gøre det her muligt.

Onsdag  startede med en svømmetur omkring båden, der lå så smukt og majestætisk og fik mig til at føle mig meget lille ved siden af. Og så ventede endnu en dag for sejl mod Falkenberg, med sang, afslapning og en pludselig fælles erkendelse af, at det er onsdag og at turen alt for hurtigt nærmer sig sin afslutning. Det er godt at vide, at der venter flere eventyr med Oceans of Hope og alle de fantastiske mennesker, der har så stor en plads i mit hjerte.

 

This article was written by