Mikkel as speaker - carrousel

Book Mikkel Anthonisen as speaker

Oct 17. 2018

 

Book et foredrag ved grundlægger af Oceans of Hope, Mikkel Anthonisen

Book et foredrag om sejlads, sundhed og identitet ved grundlægger af Oceans of Hope, læge, sømand og iværksætter Mikkel Anthonisen - klik her.

Mikkel har de seneste år holdt foredrag verden over på blandt andet lægekongresser, patientkonferencer og universiteter (herunder Columbia University i New York), i sejlklubber og patientorganisationer. Mikkel er forfatter til bogen Oceans of Hope, Jorden Rundt – tilbage til Livet og medforfatter til bogen Det Ubevidstes Potentiale.

Det enkelte foredrag bliver tilpasset målgruppen og afholdes på dansk eller engelsk efter behov.

Bring Founder of Oceans of Hope, Mikkel Anthonisen to your next event

Bring  Founder of Oceans of Hope, MD, sailor and entrepreneur Mikkel Anthonisen to your next event. Mikkel will speak on sailing, identity and health. Click here.

Mikkel will customize his presentation to your specific audience.

Mikkel Anthonissen has been speaking at different arrangements all over the world – at medical conferences, at patient conferences, at universities (e.g. Columbia University in New York), at patient organisations, sailing clubs and more.

Mikkel is the author of the book Oceans of Hope, Jorden Rundt – tilbage til Livet (Oceans of Hope, Around the World, Back to Life) and co-author of “Det Ubevidstes Potentiale” (The Potential of the Unconsciousness).

REFERENCER (fra forfatterforedrag.dk)

"Alle ledere vil have godt af at lytte til Mikkel og høre om hans rejse - ikke blot på et sejlskib rundt om jorden, men også som leder og som menneske. Om hvordan man som højtuddannet og som leder har en forpligtelse både over for sig selv og over for samfundet til at gøre noget, der skaber mening for sig selv OG for andre. Mikkel har gjort det, og hans ord giver stof til eftertanke og åbner for nye samtaler - ikke kun med andre, men også med dig selv."
(Anders Dahlstrup, direktør Energimuseet)

"Aftenens foredragsholder, overlæge Mikkel Anthonisen,gav et rigtig godt og fyldestgørende
foredrag om, hvordan man kan gøre hårdt sygdoms ramte menneskers triste hverdag en hel del lysere, ved at give disse mennesker en oplevelse udover det sædvanlige. I dette tilfælde ved at give dem lejlighed dem føle den frihed som livet til søs kan byde på.Mikkel Anthonisen kom rigtig godt rundt sejlturen - mening, op- og nedture på turen, oplevelserne i det hele taget. Ved foredragets afslutning var spørgelysten fra tilhørerne stor og Mikkel gav beredvilligt svar. En rigtig god aften med Mikkel i centrum. Det vil være rigtig fint, hvis Mikkel besøger Hvide Sande i OCEANS OF HOPE. Det vil vi se frem til."
(Kresten Gjødsen Larsen, Maritim Viden)

"Mikkels fortælling om jordomsejlingen var utrolig spændende, og det er svært ikke at blive inspireret af de personlige fortællinger og oplevelser fra skibets besætning. Den vilje, der har drevet hele projekt Oceans of Hope, er unik, og hvis man blot kan overføre en brøkdel af Mikkels engagement til ens egne projekter, er man allerede nået et godt stykke. Udover at fortælle en god historie formåede Mikkel også at fremhæve vigtigheden af at værdsætte sig selv og sine medarbejdere, og skabe en dynamik i et projektteam, hvor ingen opgaver er for små, og ingen deltagere ubetydelige."
(Tobias Brejnrod, Novozymes)

"Du kunne i den grad sætte ord på alle de følelser, som ramte lige netop mig (og nok ikke kun mig) lige i panden, da jeg fik min diagnose for 3 år siden. BUM ! Jeg formåede ikke selv at formulere min mentale tilstand - mit nye univers - dengang, så rammende og præcist, som du gjorde det denne aften. Vildt! Jeg føler næsten, at du selv må havde været i en lignende situation, med den forståelse og empati som du udviste. Vi – min mand og jeg – samt alle dem, som vi sad sammen med, var enige om, at du er en fantastisk iværksætter og coach, som ser mulighederne i det enkelte menneske og giver dem troen på, at de kan mere end de aner, og så er du en uforlignelig formidler. Det var et rørende, oplysende, humoristisk og særdeles livsbekræftende, healende foredrag. Vi var mange der gik helt “høje” derfra."
(Carmen Lambæk, IT-systemkonstruktør, har sklerose)